русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 травня 2024 18:40 

Буковинець порушив ПДР ще й пропонував поліції хабар

підтримай автора: оригінал
15
669
0
Щоби не бути оштрафованим за порушення ПДР, буковинець запропонував поліції хабаря. Поліцейські відмовилися і задокументували порушення. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
2 травня поліцейські на вулиці Південно-Кільцевій у Чернівцях зупинили водія автомобіля "Mercedes-Benz Sprinter" за порушення правил дорожнього руху.
Під час складання адмінматеріалів 51-річний житель села Годинівка поклав до службового автомобіля поліцейських гроші. Поліція відмовилася від коштів і викликала слідчо-оперативну групу, яка задокументувала порушення.
Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру.
Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Крім цього, співробітники групи реагування поліції склали на кермувальника адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Триває досудове розслідування.
Редактор: Галина Олійник
24-05-2024, 18:40