русский корабльнахуй
 
Новини  02 червня 2024 19:13 

На Буковині водій запропонував патрульним хабар за порушення ПДР та відсутність посвідчення

підтримай автора: оригінал
21
491
0
Водію загрожує до чотирьох років позбавлення воді Аби уникнути штрафу за керування авто без водійського посвідчення, буковинець запропонував поліції хабаря. Правоохоронці відмовилися. Водію загрожує до чотирьох років позбавлення воді.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Учора, 1 червня, у селі Зарожани поліція зупинила за порушення ПДР авто "Opel Omega".
Водій - 40-річний мешканець села Зарожани - зізнався, що не має водійського посвідчення. Щоби "залагодити" справу, він поклав до службового автомобіля поліцейських гроші. Правоохоронці відмовилися від коштів і викликали на місце інциденту слідчо-оперативну групу.
Відомості про кримінальне правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Крім цього, співробітники групи реагування поліції склали на кермувальника адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.