русский корабльнахуй
 
Новини України  31 травня 2024 01:00 

5 дешевих консервованих продуктів, які допоможуть вам бути здоровими

підтримай автора: оригінал
19
2k
1
Дієтологи поділилися своїми п'ятьма улюбленими консервами, які допоможуть вам контролювати рівень цукру в крові та бути здоровими.
Про це повідомляє EatingWell.
Які консерви корисно вживати для здоров'я
Рибні консерви
Дієтологи кажуть, що рибні консерви, такі як лосось і тунець, багаті на білок і можуть допомогти вам підтримувати низький рівень цукру в крові. Консервований лосось містить 18 г білка на порцію, а тунець містить велику кількість білка з 20 г білка на порцію.
Білок уповільнює травлення та підвищує ситість чи ситість, що сприяє стабільному рівню цукру в кров. Риба також має високий вміст жирних кислот омега-3, що підтримують здоров'я мозку.
Курячі консерви
Консервована курка містить 21 г білка на порцію і вам не потрібно турбуватися про її приготування, оскільки консервована курка готова до вживання.
Овочеві консерви
Дайте гороху шанс. Консервовані овочі – це доступна їжа з високим вмістом клітковини, яку ви можете додати до свого раціону, щоб запобігти різкому зростанню цукру в крові. Консервовані овочі насичують і є чудовим джерелом мікроелементів, які є важливими вітамінами та мінералами, необхідними організму.
Консервовані помідори
Консервовані помідори можуть використовуватися для приготування соусів, супів та рагу, і вони мають низку переваг для здоров'я. У них досить мало вуглеводів і багаті на антиоксиданти, такі як лікопін, що підтримує здоров'я серця.
Консервована квасоля
Квасоля містить клітковину та білок, які допомагають стабілізувати рівень цукру в крові. Це поєднання білка та клітковини уповільнює засвоєння глюкози та допомагає підтримувати стабільний рівень цукру в крові протягом дня. Чашка чорної квасолі містить 16 г білка та 18 г клітковини, а чашка консервованого нуту містить 10 г білка та 9 г клітковини.
Редактор: Ангеліна Петльована
31-05-2024, 01:00