русский корабльнахуй
 
Останні новини  28 травня 2024 13:03 

Що у Чернівцях буде з басейном, де застрелили поліцейську

підтримай автора: оригінал
16
-
0
У міськраді прокоментували, що чекає на занедбаний басейн біля ліцею №20 (школи №27), на території якого у 2022 році застрелили патрульну поліцейську.
У Facebook читачі 0372.ua поставили питання: коли приведуть до ладу територію біля занедбаного приміщення колишнього басейну біля школи на Воробкевича? Ми це питання у запиті надіслали до міської ради Чернівців.
Міськрада відповіла, що будівля басейну біля ліцею №20 (ЗОШ №27) на вул. С. Воробкевича, 19 занадто довго знаходиться в занедбаному та зруйнованому стані.
Рішення, які були прийняті раніше при виготовленні проєкту реконструкції будівлі, вже потрібно значно коригувати.ʼ
Зручний формат новини у нашому Viber
В теперішніх геометричних параметрах неможливо витримати всі вимоги до формування сучасної спортивної інфраструктури: можливість проводити спортивні заходи, індивідуальна й колективна підготовка, умови для активності різних груп населення, врахування індивідуальних особливостей (реабілітація учасників бойових дій тощо).
Тому сьогодні місто розглядає, чи доцільно побудувати новий басейну на місці існуючого.
Отже облаштовувати прилеглу територію будують після реконструкції наявної будівлі чи будівництва нового басейну.
Нагадаємо, що у жовтні 2022 року на території цього басейну застрелили патрульну поліцейську, яка виїхала на виклик про розбещення дітей. Ще один поліцейський тоді отримав поранення.
Пізніше стрілка, який розбещував дітей, затримали. Під час затримання він відкрив вогонь, тож поліція відкрила вогонь у відповідь.
Читайте: Центр Чернівців перетворився на смітник