русский корабльнахуй
 
Україна  23 травня 2024 19:14 

Укрзалізниця замінила постільну білизну у пасажирських вагонах і підняла її ціну

підтримай автора: оригінал
32
1k
0
Фото: Укрзалізниця
Укрзалізниця оновила постільну білизну у пасажирських поїздах та підвищила вартість користуванння нею.
Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрзалізниця», пише МА АСС з посиланням на Укрінформ.
Як зазначили у товаристві, вперше за п’ять років буде проіндексовано вартість постільної білизни у пасажирських поїздах.
Починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштує 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).
Перед підвищенням вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення.
Крім того, перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, а й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та відчутно підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції.
«Попри продовження повномасштабної агресії ворога Укрзалізниця працює над покращенням сервісу для пасажирів. Зокрема, компанія розвиває власний додаток, програму лояльності, дитячі та безбар’єрні простори», - зауважили у акціонерному товаристві.
Також Укрзалізниця утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.