русский корабльнахуй
 
Новини України  28 серпня 2024 01:45 

Принесе одні проблеми: чому не можна дарувати постільну білизну

підтримай автора: оригінал
10
803
0
Збираючись на свято, багато людей замислюються, чи можна дарувати постільну білизну винуватцю урочистостіMy Webpage. Цей подарунок здається корисним і практичним, але він не завжди доречний. Такий презент може принести проблеми родині. Дізнайтеся, чому дарувати постільну білизну — погана прикмета в більшості випадків.
Про це пише УНІАН.
Чи можна дарувати постільну білизну — прикмети
Постільна білизна — недоречний подарунок для малознайомої людини. Вона належить до інтимних речей. Цими предметами людина користується щодня, тому дуже важливо, щоб білизна подобалася на 100%. Білизна може сприйматися як занадто особистий і зухвалий подарунок.
Є також негативні прикмети й забобони про такий подарунок. Наприклад, постільна білизна із зображенням троянд із шипами принесе розбрат у сім'ю, червона — подружні зради. Самотній людині цей презент принесе тривалу самотність.
Чи можна дарувати постільну білизну на весілля — часто замислюються запрошені на урочистість гості. Такого презенту краще уникати. Білизна належить до категорії речей, що не заведено дарувати на весілля. Це дуже особисті речі, які молодим краще підібрати самостійно.
Якщо ви не вірите в прикмети, то є й об'єктивна причина того, чому не можна дарувати постільну білизну. Річ у тім, що у всіх нас різні смаки. І простирадла, які полюбилися вам, можуть зовсім не сподобатися одержувачу подарунка. Високий ризик того, що подарована білизна буде просто припадати пилом на полиці. До того ж ви можете прогадати з розмірами.
Коли можна дарувати постільну білизну на день народження
Такий подарунок буде доречним у тому випадку, якщо ви близько знайомі з його одержувачем і добре знаєте його вподобання. Наприклад, подарувати постільну білизну може подружжя одне одному або діти батькам. Звичайно, в такому разі важливо підібрати білизну за смаком близької людини, а не за своїм.
Також можна подарувати білизну в тому разі, якщо винуватець урочистісті сам вибрав для себе бажаний набір. Тоді не буде сюрпризу, але з подарунком точно не прогадаєте.
Якщо хочете подарувати постільну білизну, але не знаєте розмір ліжка одержувача, то можна замінити подарунок на красиву подушку або м'який плед.
Редактор: Ангеліна Петльована
28-08-2024, 01:45