Це відмінна закуска, що зробить фурор на будь-якому святковому столі — вона смачна, соковита та яскрава. Ще й готується буквально дві хвилини. Рецептом поділились у кулінарному блозі tatianaorineo, пише Телеграф.
Інгредієнти:
рукола
хурма — 1 шт
хамон — 100 г
сир камамбер — 60 г
Для соусу:
сік лимону — 1 ст. л.
гірчиця в зернах — 1 ч. л.
мед — 1 ч. л.
олія — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Хурму миємо, просушуємо серветками. Руколу також промиваємо і висушуємо.
2. Сир камамбер та хурму ріжемо шматочками. Хамон також розділяємо на смужки і ріжемо їх на менші часточки. Окремо з’єднуємо інгредієнти для соусу — олію, мед, лимонний сік та гірчицю в зернах.
3. Складаємо салат. На таріль викладаємо промиту руколу, зверху шматочки сиру, хурми та хамону. Поливаємо салат соусом.
Редактор: Анастасія Апетрі
4-01-2025, 00:45