Закуска стане легкою й смачною стравою, яка потішить гостей та додасть вашому святковому столу свіжості й барвистості. Салат готується на основі оливкової олії без калорійного майонезу.
Салат із курки-гриль, салату й томатів — чудовий вибір для святкового новорічного столу. Він легкий, яскравий, швидкий у приготуванні та ідеально доповнить страви основного меню. Такий салат підійде для тих, хто хоче зберегти баланс між смачним і корисним і відмовитися від традиційного олів'є. Про це пише NV.
Інгредієнти:
Куряче філе запечене - 400 г
Томати чері - 12 шт.
Салат свіжий - за смаком
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Рукола - за смаком
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком
Оливкова олія - 40 мл
Приготування
Крок 1
Філе помийте й обсушіть. Наріжте його тонкими шматочками, посоліть і поперчіть. Обсмажте їх на грилі з двох боків протягом 6-8 хвилин або ж використовуйте готову курку гриль.
Крок 2
Овочі та зелень помийте та обсушіть. Перець очистьте від серцевини, а м’якоть наріжте смужками. Помідори чері розріжте навпіл. Обсмажте шматочки овочів на грилі до рум’яних підпалин.
Крок 3
У салатник викладіть листки салату і руколу. Додайте шматочки курятини та овочі. Посоліть, поперчіть і полийте оливковою олією. Перемішайте і зразу подавайте до столу!
Редактор: Катерина Ковальова
29-12-2024, 02:00