русский корабльнахуй
 
новини  01 грудня 2024 13:20 

Дієтологи назвали тип продуктів, небезпечний для сніданку у віці після 40

підтримай автора: оригінал
18
999
0
Вибір продуктів на сніданок впливає на вагу, величину талії та стан здоров’я. За даними фахівців, у віці після 40 років такий вплив стає особливо суттєвим.
Дієтологи, що виступили на його сторінках, порадили людям цього віку відмовитися від вживання на сніданок певного типу продуктів, пише arguments.kyiv.ua.
Йдеться про рафіновані продукти, що містять дуже мало клітковини або практично позбавлені її. Наприклад, до них відноситься випічка та інші вироби з білого борошна, пластівці швидкого виготовлення.
"Клітковина підтримує здоров’я кишечника, допомагає регулювати рівень цукру в крові та дозволяє довше залишатися ситим – все це сприяє здоровій втраті ваги. Продукти з переробленого зерна, які її позбавлені є поганим вибором для загального стану здоров’я, особливо якщо потрібно скинути кілька кілограмів", – пояснили дієтологи.
За словами одного з них, доктора Еллісон Сайзмор, особливу небезпеку для здоров’я таять у собі всілякі солодкі пластівці. Їх поїдання веде до стрибка рівня глюкози в крові, а постійні сніданки з таких продуктів роблять організм резистентним до інсуліну, схильний до набору ваги та розвитку діабету 2 типу.
Дієтолог дала пораду: якщо вживається продукт без клітковини, його слід поєднувати з білком або продуктом, що містить клітковину, – це дозволяє уникнути різких стрибків цукру в крові.
Редактор: Галина Олійник
1-12-2024, 13:20

Схоже


28 листопада 2024 19:10 
Здоров'я Медики назвали п'ять продуктів, без яких людина не проживе

20 жовтня 2024 00:30 
Здоров'я П'ять помилок під час сніданку, які шкодять організму

20 жовтня 2024 22:37 
Здоров'я Назвали продукти, які приборкують апетит

15 вересня 2024 00:15 
Здоров'я Дієтологи назвали 6 найкращих продуктів для сніданку, крім вівсянки

04 листопада 2024 17:07 
Здоров'я Дієтологи назвали корисний продукт, який захищає від діабету та раку