русский корабльнахуй
 
Здоров'я  24 листопада 2024 13:55 

Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

підтримай автора: оригінал
19
100.1k
0
Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати, пише Радіо Трек.
Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати і кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.
Як правильно заправляти гречку?
Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин.
Це насіння треба обсмажити в олії і потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.
Редактор: Євгеній Пірожков
24-11-2024, 13:55

Схоже


26 серпня 2024 19:45 
Новини України Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

19 вересня 2024 23:57 
Новини України Як приготувати смачну гречку, яка буде танути в роті: секрети шеф-кухарів

25 жовтня 2024 01:15 
Здоров'я Диво-каша уповільнює старіння: це знайома всім крупа, але такою ви її не їли

05 листопада 2024 16:23 
Новини України 7 місць, де в жодному разі не слід зберігати гречку

04 грудня 2024 00:15 
новини Вийде смачніше за звичайну: як правильно готувати зелену гречку