Яєчня є однією з найбільш класичних та відомих страв на сніданок. Впродовж багатьох років яєчню постійно покращували. Проте відомий американський кухар та письменник Алтон Браун рекомендує додати до страви майонез, аби вона стала ще більш вершковою, пише Chowhound.
За його словами, для цього вам потрібна лише одна чайна ложка майонезу. Завдяки цій пораді, ваш сніданок буде ще смачнішим.
У книзі Брауна, звідки і було взято рецепт цієї яєчні, йдеться про те, що яєчня і майонез є фактично емульгованими продуктами, тому така текстура соусу ще більше підходить для страви.
"Будьте певні, використання майонезу жодним чином не вплине на смак яєчні. Кількість використовуваного майонезу дуже мала, а той факт, що майонез зроблений з яєць, означає, що він легко змішається зі смаком яєчні", - додали у Chowhound.
Для цього змішайте 1 чайну ложку майонезу з 1 чайною ложкою води та додайте їх до яєць перед приготуванням. Таким чином ваша яєчня буде більш кремовою.
У виданні підкреслили, якщо ви почнете додавати майонез до яєчні, то вже не зможете готувати її за звичайним рецептом.
Редактор: Євгеній Пірожков
5-11-2024, 01:15