русский корабльнахуй
 
Здорово  Вчора 03:40 

Фахівчиня назвала сім продуктів, які не можна зберігати у дверцях холодильника

підтримай автора: оригінал
3
414
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Багато хто зберігає у дверцятах холодильника продукти, які там залишати категорично не можна.
За словами Моллі Гордон, шеф-кухарки з Чарлстона, Південна Кароліна, перед тим, як класти будь-які продукти у дверцята холодильника, потрібно подумати, як часто ви його відкриваєте. Адже, коли холодильник відкривається, то всередину потрапляє тепле повітря, а тому все, що розташоване у дверцятах, потрапляє під його вплив. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на ТСН.
Що не можна там зберігати:
М'ясні продукти
М'ясні продукти не слід зберігати у дверцятах холодильника саме через постійне коливання температури. Краще покласти їх якомога далі від дверцят, в задній частині холодильника. Там найнижча температура.
Сир
Його не слід зберігати у дверцятах з тих самих причин, що і м'ясні продукти. Насправді більшість сучасних холодильників мають спеціальні відсіки для сиру, де цей продукт залишатиметься свіжим якомога довше.
Фрукти та овочі
В холодильниках є спеціальні ящики для фруктів та овочів внизу камери, які призначені, щоб контролювати рівень вологи. Завдяки цьому продукти довше залишаються свіжими та хрумкими.
Яйця
Насамперед яйця доволі крихкі і один різкий рух дверцятами може створити на кухні надзвичайний безлад. Але додатково через коливання температури й вплив теплого повітря в них можуть зростати бактерії.
Молоко
У дверцятах холодильника не можна зберігати молоко. Цей продукт ставлять лише на полиці в задній частині холодильника, де температура найнижча.
Сире м'ясо
Тепле повітря, яке постійно заходить в холодильник і найбільше концентрується саме біля дверцят, коли ми відкриваємо їх, псує сире м'ясо.
Продукти в скляних банках
Будь-які баночки чи пляшечки не слід зберігати у дверцятах холодильника з однієї, дуже простої причини. Під час відкриття вони можуть впасти й розбитися.
Три продукти, які можна зберігати у дверцятах холодильника
Звичайно, на дверцятах холодильника так багато місця, що його просто необхідно використовувати з користю. І ось три продукти, які там можна зберігати.
Приправи
Кетчуп, гірчиця, майонез — всі ці продукти безпечно зберігати у дверцятах холодильника. Вони містять консерванти, а тому відрізняються довшим терміном зберігання.
Заправка для салату
Вона також відрізняється тривалим терміном зберігання, а тому на неї не впливає коливання температур. Після відкриття її можна зберігати у дверцятах холодильника до 3 місяців.
Пляшки з водою, газована вода, содова
Пластикові пляшки з водою або алюмінієві баночки є безпечним варіантом для дверцят. Особливо, якщо ви полюбляєте пити саме охолоджену рідину.