русский корабльнахуй
 
Здоров'я  17 жовтня 2024 01:15 

Ситно і дешево: один продукт, який зараз коштує копійки, зробить печінку неймовірно смачною

підтримай автора: оригінал
3
705
0
Про користь печінки всім давно відомо. Втім, не усі люблять цей продукт. Особливо – діти. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, як покращити смак печінки і навіть замаскувати її, пише Галицький кореспондент.
Якщо до печінки додати яблука, навіть не всі одразу зрозуміють, що це печінка.
Інгредієнти:
Печінка куряча – 500 г
Яблука – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Сіль – на смак
Чорний мелений перець – на смак
Борошно
Рослинна олія
Паприка – 1 ч.л
Куркума – 1 ч.л.
Промити курячу печінку. Нарізати та трохи підсолити.
Сковороду з олією поставити розігріватися.
Печінку вмочити в борошні, перекласти в сковороду і обсмажувати на олії до золотистого кольору.
Яблука помити, очистити та нарізати тонкими шматочками. Обсмажити їх на іншій сковороді з олією до м’якості. Перекласти на окрему тарілку.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Обсмажити на сковороді. Посолити та поперчити до смаку. Додати паприку та куркуму. Цибулю обсмажувати до м’якості.
У форму для запікання на дно викласти яблука. Потім викласти печінку та зверху цибулю. Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Редактор: Євгеній Пірожков
17-10-2024, 01:15