русский корабльнахуй
 
Новини  16 жовтня 2024 23:50 

Міхаель Ґалер у Чернівцях: Європарламент підтримує Україну на шляху до перемоги та членства в ЄС

підтримай автора: оригінал
2
423
0
Європарламент виділив 50 мільярдів євро на підтримку реформ в Україні та забезпечення функціонування держави під час війни
Депутат Європарламенту Міхаель Ґалер відвідав Чернівці, де взяв участь у Пан’європейській конференції, щоб висловити підтримку Україні. Під час свого виступу він наголосив на важливості присутності європейських політиків в Україні, підкресливши, що Україна є невід'ємною частиною Європи.
«Ми хочемо чітко показати, що Україна є частиною Європи, що вона на європейському шляху, і що ми її не покинемо і будемо робити все необхідне для її перемоги. Використовуючи слова, щоб не було потрібно для перемоги України, а не стільки, скільки буде потрібно, це невелика, але важлива різниця», — заявив Ґалер. Він також зазначив, що Європарламент з самого початку війни підтримує Україну, прагнучи її перемоги та майбутнього членства в ЄС.
Євродепутат повідомив, що Європейський парламент виділив 50 мільярдів євро на підтримку реформ в Україні та забезпечення функціонування держави під час війни.
Нагадаємо, «Ідея для перемоги та миру в Україні»: у Чернівцях відбулась Пан’європейська конференція.
Подробиці — в програмі "Після новин" телеканалу «Чернівецький промінь».