русский корабльнахуй
 
Чернівці  16 жовтня 2024 12:01 

Впізнає маму та може сама їсти: стан дівчинки, яку збила водійка-втікачка у Хотині, покращився

підтримай автора: оригінал
1
1.3k
0
Ілюстративне фото
7-річна дівчинка, яка постраждала у ДТП в Хотині 7 жовтня, вийшла з стану сопору. Вона впізнала маму, може самостійно їсти та ковтати. У дитини попереду ще лікування та реабілітація.
Як розповів журналістам Медіа агентства АСС лікар-анестезіолог Дмитро Білоус, керівник Чернівецької міської дитячої лікарні, стан дитини покращується, проте поки вона перебуває ще в реанімаційному відділенні.
Лікарі відзначають позитивну динаміку. На 7-річну пацієнтку міської дитячої лікарні чекає ще лікування, зняття металоконструкції, а згодом лікарі планують перевести її до палати у травматологічному відділенні. Далі дівчинка має пройти курс реабілітації.
Нагадаймо:
- 7 жовтня, у Хотині кермувальниця автомобіля «Renault Megane» збила дитину, а потім врізалася в огорожу. Жінка втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби.
- 8 жовтня правоохоронці повідомили, що затримали власницю автівки в Києві. Правоохоронці проводять із затриманою процесуальні дії.
- 10 жовтня ми повідомляли, що суд обрав затриманій запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1,6 млн гривень.