русский корабльнахуй
 
Чернівці  14 жовтня 2024 13:13 

Після тривалої та виснажливої хвороби помер викладач БДМУ

підтримай автора: оригінал
6
1.2k
0
Серце науковця перестало битися у суботу, 12 жовтня.
Увечері 12 жовтня стало відомо про смерть Ігоря Івановича Білика, викладача та науковця Буковинського державного медичного університету.
Про це повідомив завідувач кафедри загальної хірургії БДМУ Віктор Польовий на сторінці у Фейсбуці, передає Медіа агентство АСС.
Серце Ігоря Білика перестало битися після тривалої та виснажливої хвороби.
Народився Ігор Іванович 1 грудня 1978 року в Чернівцях у родині лікарів. У 1995 році закінчив середню школу №23. Потім вступив до Буковинської державної медичної академії, яку з відзнакою закінчив у 2001 році, здобувши вищу освіту за фахом лікаря-спеціаліста.
Продовжив навчання в інтернатурі на кафедрі загальної хірургії, потім вступив у спеціалізовану аспірантуру, після якої успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за спеціальністю 14.01.03 – хірургія.
Продовжив трудову діяльність на рідній кафедрі загальної хірургії на посадах асистента та доцента кафедри, незабаром отримав вчене звання доцента кафедри загальної хірургії.
Науковий доробок Ігоря Івановича складає 79 наукових на навчально-методичних праць, у тому числі 1 монографію та 6 патентів на винахід.
Ігор Іванович був авторитетним досвідченим викладачем, викладав загальну хірургію студентам-іноземцям англійською мовою.