русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  13 жовтня 2024 15:22 

Завжди був надійним та відповідальним: після тривалої хвороби помер викладач БДМУ Ігор Білик

підтримай автора: оригінал
4
4.3k
0
У Чернівцях, 12 жовтня, помер викладач Буковинського державного медичного університету Ігоря Івановича Білика.
Про це у фб повідомив завідувач кафедри загальної хірургії Буковинського державного медичного університету Віктор Польовий.
46-річний викладач Ігор Білик помер після тривалої хвороби.
Народився Ігор Іванович 1 грудня 1978 року в м. Чернівці у родині лікарів. У 1995 році закінчив середню школу №23. Після закінчення навчання у школі вступив до Буковинської державної медичної академії, яку з відзнакою закінчив у 2001 році, здобувши вищу освіту за фахом лікаря-спеціаліста.
"Продовжив навчання в інтернатурі на кафедрі загальної хірургії, потім вступив у спеціалізовану аспірантуру, після якої, на засіданні спеціалізованої вченої ради при Вінницькому національному медичному університеті імені Миколи Пирогова успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за спеціальністю 14.01.03 – хірургія. Продовжив трудову діяльність на рідній кафедрі загальної хірургії на посадах асистента та доцента кафедри, незабаром отримав вчене звання доцента кафедри загальної хірургії. Науковий доробок Ігоря Івановича складає 79 наукових на навчально-методичних праць, у тому числі 1 монографію та 6 патентів на винахід. Ігор Іванович був авторитетним досвідченим викладачем, викладав загальну хірургію студентам-іноземцям англійською мовою. Ігор Іванович – завжди був надійним, відповідальним, товариським – таким пам’ятатимемо його завжди", - йдеться у дописі.
Редактор: Людмила Осадчук
13-10-2024, 15:22