русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  14 жовтня 2024 12:49 

Поліція поверне кошти на лікування травмованої у ДТП дівчинки із Хотина, які вкрали з рахунків інтернет-шахраї

підтримай автора: оригінал
2
802
0
Фото зі сторінки Наталії Абрахманової
Кошти на лікування травмованої у ДТП дівчинки із Хотина, що зникли із рахунків, повернуть.
Про це у коментарі molbuk.ua повідомила мама дитини Наталія Абрахманова.
"Кошти збережені і після суду будуть повернуті. Вчасно зреагували і кіберполіція допомогла. Наразі я зробила банку в моно", - розповіла пані Наталія. У соцмережах вона про це написала:
Вона також додала, що ані жінка, яку підозрюють у вчиненні ДТП, ні її родичі на контакт не виходили і не пропонували матеріальну допомогу для лікування дівчинки.
На лікування і реабілітацію дитини знадобиться багато грошей, адже вона серйозно постраждала. Усім небайдужим будуть вдячні за допомогу.
Посилання на картку моно (Наталія Абрахманова, мати травмованої дівчинки)
Раніше повідомлялося, що аферисти ошукали буковинця, який збирав кошти на лікування 7-річної дівчинки Амелії, яка постраждала у серйозній ДТП.
Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, 11 жовтня до поліції із заявою про шахрайство звернувся 32-річний житель Хотина. Чоловік розповів поліцейським, що йому зателефонував невідомий та повідомив, що банківська картка на яку було відкрито збір для лікування постраждалої внаслідок ДТП – не підтверджена.
"Відтак, нібито для збереження грошей, співрозмовник запропонував здійснити перерахунок на іншу картку і надав реквізити. Заявник довірився та перерахував 128 646 гривень на наданий йому рахунок. У подальшому буковинець зрозумів, що його ошукали шахраї", - ідеться у повідомленні поліції.
Що відомо про ДТП у Хотині:
Водійка, яка збила дитину, втекла із місця ДТП. Поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля "Renault Megane", на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин.
Згодом розшукали і саму підозрювану - у Києві. Щоби замести сліди, вона вчинила ще одну ДТП і перефарбувалася.
Тим часом дівчинка зараз перебуває у реанімації Чернівецької дитячої міської лікарні. Її стан важкий, але стабільний.