русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 жовтня 2024 09:39 

Буковинська вихователька - у ТОП-50 фіналістів Global Teacher Prize

підтримай автора: оригінал
5
839
0
Буковинка увійшла в ТОП-50 фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Дошкілля».
Цього року на номінацію подали 353 анкети учасників. Однією із учасників премії стала Людмила Зверінська – вихователька закладу дошкільної освіти «Сонечко» в с. Колінківці Топорівської сільської ради Чернівецького району. Про це інформує Чернівецька ОВА, пише МА АСС.
«Людмила активно використовує інтерактивні та інклюзивні методи навчання, втілюючи інтегровані підходи в освітньому процесі. Наприклад, у своїх заняттях вона реалізує інтерактивні казки, де діти можуть активно брати участь у процесі», - йдеться у повідомленні.
Довідково: Цього року 1210 педагогів подали заявку для участі у премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Крім номінації «Дошкілля», освітян відзначили ще у п'яти категоріях: «Вибір українців», «Вибір серцем», «Інклюзивність», «Учитель хімії» і «Переможець премії Global Teacher Prize Ukraine».
Нагадаймо, раніше повідомлялося про те, що два педагоги з Буковини увійшли у ТОП-50 півфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Це Микола Попадюк - вчитель історії Чернівецького ліцею №10 Чернівецької міської ради, та Олексій Попович - вчитель історії Вашківецького ЗЗСО I-III ст. ім. І. Бажанського Вашківецької міської ради.