русский корабльнахуй
 
Новини  08 жовтня 2024 17:54 

У Чернівцях виявили чоловіка, який зберігав психотропні речовини

підтримай автора: оригінал
6
414
0
Правоохоронці виявили та вилучили з наплічника чернівчанина 46 пігулок
Судитимуть чернівчанина, обвинуваченого у незаконному зберіганні психотропів: дізнавачі поліції завершили розслідування. Поліцейські зібрали обґрунтовані докази вчинення 28-річним жителем Чернівців кримінального проступку. За скоєння вказаного наркозлочину чоловіку загрожує до п’яти років обмеження волі.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
Співробітники Чернівецького райуправління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочиністю наприкінці серпня викрили 28-річного жителя обласного центру, який незаконно придбав та зберігав психотропні таблетки. У результаті проведення поліцейських заходів правоохоронці виявили та вилучили з наплічника чернівчанина 46 пігулок.
Згідно висновку експертизи, надані на дослідження таблетки містять у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено в Україні - альпразолам.
Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно чернівчанина та передали обвинувальний акт для розгляду до суду.
Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.