русский корабльнахуй
 
Чернівці  05 липня 2024 15:14 

У Чернівцях затримали чоловіка, який зберігав боєприпаси та продавав наркотики

підтримай автора: оригінал
15
677
0
Фото: Національна поліція
Під час обшуків у нього вдома поліцейські знайшли тротилову шашку та небезпечну психотропну речовину «PVP».
Правоохоронці у Чернівцях викрили чоловіка, ймовірно причетного до незаконного зберігання та реалізації бойових припасів та зберігання психотропної речовини з метою збуту.
42-річного чернівчанина затримали після продажу ним осколкової гранати та запалу, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили:
- тротилову шашку;
- фінпакети з особливо небезпечною психотропною речовиною «PVP»;
- електронні ваги, пакувальний матеріал та інші докази протиправної діяльності фігуранта.
Речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Там з'ясували, що речовини містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину «PVP», обіг якої заборонений в Україні.
Правоохоронці з’ясували, що фігурант зберігав наркотики з метою продажу на території Буковини.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької оружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.