русский корабльнахуй
 
Новини  07 жовтня 2024 10:46 

У спецзакладі на Львівщині вихователька жорстоко побила дитину

підтримай автора: оригінал
5
2.4k
0
"Освітянка" завдавала ударів дівчинці залізним прутом і кулаками по голові У мережі зʼявилося відео жорстокого поводження з дітьми та застосування до них фізичної сили у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині.
Вихователька в спецзакладі жорстоко била дитину залізним прутом і кулаками, а також принижувала її, називаючи "скотинякою".
На кадрах видно, як вихователька б’є дитину залізним прутом, а коли та опиняється на канапі – продовжує її бити кулаками, зокрема по голові.
Коли дитині вдається вирватися, вихователька агресивно зупиняє її і повертає на диван, називаючи при цьому "скотинякою". За актом фізичного насильства у цей час спостерігають інші вихованці закладу, пише УП.
Скандал навколо навчально-реабілітаційного центру на Львівщині, який опікується сиротами, дітьми з особливими освітніми потребами та неповнолітніми, позбавленими батьківського піклування, набув розголосу наприкінці вересня. Тоді моніторинговий візит уповноваженого з питань захисту прав людини Дмитра Лубінця та волонтерів-психологів засвідчив, що діти-вихованці НРЦ регулярно потерпають від насилля – фізичного, сексуального та психологічного.