русский корабльнахуй
 
Новини  24 вересня 2024 12:13 

Виїхав на зустрічну смугу і вчинив серйозну ДТП: у Чернівцях судитимуть водія

підтримай автора: оригінал
13
1.8k
0
Травмованих пасажирок доправили до лікарні
У Чернівцях судитимуть водія, який спричинив ДТП з потерпілими: слідчі поліції завершили розслідування. Унаслідок аварії, яка трапилася 13 липня на вулиці Лук’яновича в обласному центрі, тілесні ушкодження отримали двоє пасажирок. Поліцейські скерували обвинувальний акт відносно винуватця ДТП до суду для розгляду.
Про це повідомляє Відділ комумнікації поліції у Чернівецькій області.
"Під час досудового розслідування слідчі Чернівецького райуправління поліції встановили, що того дня 55-річний водій автомобіля «Mazda CX-5», рухаючись по вулиці Лук’яновича, не врахував дорожньої обстановки, проявив самовпевненість, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із авто «Opel Zafira», під керуванням 43-річного жителя Чернівецького району.
Унаслідок ДТП травми отримали 50-річна пасажирка «Mazda CX-5» та 43-річна пасажирка «Opel Zafira». Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу", - йдеться у дописі.
Відповідно до висновків судово-медичних експертиз жінкам завдано тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Водію-порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.