русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 вересня 2024 11:14 

На Буковині діти загиблих Героїв можуть отримати допомогу в розмірі 5 тисяч гривень

підтримай автора: оригінал
1
616
0
На Буковині Діти загиблих/померлих Захисників та Захисниць України, волонтерів отримають до Різдвяних свят одноразову грошову допомогу. Її розмір – 5 тисяч гривень.
Про це повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація.
"Ця допомога надається малолітнім та неповнолітнім дітям загиблих/померлих Захисників та Захисниць України, волонтерів до досягнення ними 18 років, а у разі їх навчання за денною формою у закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти до закінчення навчання в цих навчальних закладах, але не довше, ніж до досягнення ними 23 років, якщо вони не мають власних сімей", - йдеться в повідомленні.
Для того, щоб отримати кошти, одному з батьків, або законних представників дитини, або самій дитині (у разі досягнення нею повноліття) із заявою потрібно звернутися до структурного підрозділу з питань соціального захисту за зареєстрованим/задекларованим місцем проживання (перебування).
До заяви додаються, зокрема:
▪️ копія паспорта громадянина України та витяг із реєстру територіальної громади;
▪️ копія ідентифікаційного коду;
▪️ копія свідоцтва про народження;
▪️ копія посвідчення встановленого зразка;
▪️ копія довідки про взяття на облік дитини як ВПО (у разі наявності);
▪️ оригінал довідки про навчання.
"Заяву та документи отримувачам допомоги, які зареєстровані на території Сокирянської громади, необхідно подати до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення Сокирянської міської ради. Працівники відділу не пізніше 1 листопада 2024 року повинні надіслати Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації сформовані поіменні списки заявників із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові (за наявності) одержувача грошової допомоги, адреси місця проживання/ перебування, категорії одержувача грошової допомоги (разом з ксерокопіями документів)", - підкреслюють в адміністрації.
Редактор: Євгеній Пірожков
18-09-2024, 11:14