русский корабльнахуй
 
Освіта  16 вересня 2024 19:02 

Кадрова революція Білоскурського в ЧНУ: оприлюднили список претендентів на деканів факультетів

підтримай автора: оригінал
3
864
0
На сайті Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича оприлюднили список претендентів на деканів на семи факультетах та директора одного інституту.
На директора навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук претендує троє науковців: Едуард Майструк, Ігор Фесів та Петро Шпатар, пише molbuk.ua.
Деканом факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва може стати Євгенія Новак або Іванна Янчук.
Економічний факультет, ймовірно, очолить Роман Грешко, адже лише він подав свою кандидатуру на декана. Схожа ситуація з факультетом педагогіки, психології та соціальної роботи та факультетом фізичної культури та здоров'я людини, де на посаду претендують Інна Прокоп та Юрій Мосейчук відповідно.
По два кандидати на декана є ще на факультеті іноземних мов, факультеті історії, політології та міжнародних відносин та філологічному факультеті. На першому - деканом може стати Тетяна Колісниченко Тетяна або Надія Єсипенко. Факультет історії, політології та міжнародних відносин може очолити Павло Молочко або Василь Карпо. На посаду декана філологічного факультету претендує Ярослав Редьква та Світлана Шабат-Савка.
Нагадаємо, проректором з наукової роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича став доцент, доктор хімічних наук Юрій Халавка, який замінив Андрія Самілу, який був проректором ЧНУ за каденції попереднього ректора Романа Петришина.
Зараз в університеті перерозподіляють напрямки та функціональні обов'язки між командою проректорів. Їх призначають за рішенням ректора Руслана Білоскурського, який переміг на виборах у травні цього року.
Новопризначеними проректорами у команді нового ректора ЧНУ Руслана Білоскурського стали:
Ірина Осовська — проректорка з науково-педагогічної роботи, міжнародної та гуманітарної діяльності (попередня деканка факультету іноземних мов);
Тетяна Федірчик — проректорка з науково-педагогічної роботи та освітньої діяльності (попередня деканка факультету педагогіки, психології та соціальної роботи);
Дмитро Федорцов — проректор з науково-педагогічної роботи та навчально-організаційної діяльності.
Андрій Верстяк — проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації.