русский корабльнахуй
 
Новини  16 вересня 2024 17:15 

Під виглядом працевлаштування аферисти ошукали чернівчанина на 10 тисяч гривень

підтримай автора: оригінал
4
389
0
У поліції нагадують: в жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки Ще однією поширеною схемою шахрайства є «віддалена робота». Саме за такою схемою невідомі особи заволоділи коштами 34-річного жителя міста Чернівці.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Учора, 15 вересня, до Чернівецького райуправління поліції звернувся 34-річний місцевий житель, який став жертвою шахрайства. Чернівчанин розповів поліцейським, що невідома особа під приводом надання заробітку-онлайн заволоділа його коштами. Чоловік власноруч перерахував майже 10 тисяч гривень на нібито рахунок власного кабінету для збільшення прибутку. Однак після переказу грошей онлайн-рахунок заблокували, а чернівчанин втратив вищевказану суму коштів.
За вказаним фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці рекомендують не спокушатися на вигідні умови так званих онлайн-заробітків. Не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків, перевірте «роботодавців» через пошукові запити в Інтернеті та в жодному випадку не перераховуйте гроші на невідомі рахунки.