русский корабльнахуй
 
Новини  08 серпня 2024 12:42 

Хотіла придбати портативну електростанцію, але втратила 28 тис. грн: шахрай обдурив буковинку

підтримай автора: оригінал
12
316
0
За добу аферисти ошукали 4 буковинців Використовуючи найпоширеніші шахрайські схеми, аферисти ошукали жителів Чернівецького та Дністровського районів на загальну суму майже 44 тисячі гривень.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
«Учора, 7 серпня, до Чернівецького райуправління поліції звернулася 47-річна місцева жителька, яка повідомила, що стала жертвою шахрайства. Заявниця розповіла поліцейським, що хотіла придбати в інтернеті портативну електростанцію, сплативши за неї понад 28 тисяч гривень передоплати. Однак своє замовлення жінка не отримала, а зв’язок із псевдопродавцем обірвався», - йдеться у дописі.
Цього ж дня у пастку аферистів потрапила 34-річна жителька Дністровського району. Буковинка розповіла поліцейським, що в одній із соціальних мереж аферисти «зламали» сторінку її знайомої та під приводом позики коштів заволоділи її грошима у сумі 8 300 гривень.
Також внаслідок протиправних дій шахраїв кошти втратили ще дві жительки Чернівецького району. У 21-річної жінки з карткового рахунку зникло понад 4 тисячі гривень, а у 34-річної – понад 3 тисячі гривень. Зі слів потерпілих, кошти були перераховані на невідомі реквізити.