русский корабльнахуй
 
Новини  16 вересня 2024 16:23 

У Чернівецькій області з’явився ще один молодіжний простір, цього разу - в Магалі

підтримай автора: оригінал
4
307
0
Молодіжний простір тепер стане місцем, де молодь з Магальської громади зможе реалізовувати свої ідеї, проводити заходи та просто відпочивати У Чернівецькій області з’явився ще один молодіжний простір. Про це повідомили в Чернівецькій ОВА.
У с. Магала Чернівецької області був відновлений молодіжний простір за підтримки програми ВідНОВА: UA.
Протягом 6 днів, 30 учасників з 10 областей України не лише фарбували та штукатурили а й відвідали цікаві місця: Хотинську фортецю, Чернівецький університет, музей Ольги Кобилянської, насолоджувалися ранковою йогою з чудовими краєвидами та брали участь у різноманітних майстер-класах.
Молодіжний простір тепер стане місцем, де молодь з Магальської громади зможе реалізовувати свої ідеї, проводити заходи та просто відпочивати. Він стане справжнім осередком для коворкінгу та творчості.
Програма ВідНОВА:UA сприяє популяризації волонтерства, соціальній згуртованості та культурному обміну серед молоді. Вона реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України Всеукраїнський молодіжний центр, ПРООН в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії. Імплементується у Чернівецькій області через ГО "Молодь Буковини".