русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  16 вересня 2024 15:15 

У Чернівцях відремонтують гуртожитки, щоб покращити умови проживання переселенців

підтримай автора: оригінал
2
1.3k
0
У Чернівцях планують відремонтувати гуртожитки навчальних закладів та Чернівецького обласного центру соціально-психологічної допомоги, щоб покращити умови проживання переселенців.
Про це йшлося на зустрічі представників Чернівецької ОВА, Міжнародної організації з питань міграції (МОМ) та гуртожитків закладів освіти, де проживає найбільша кількість внутрішньо переміщених осіб, повідомляється на фейсбук-сторінці адміністрації.
Читайте також: Вже збиралися повертатися назад: переселенці отримали житло в історичній будівлі в Чернівцях
"Покращити умови проживання планується у приміщеннях гуртожитків професійно-технічного училища № 8, медичного фахового коледжу, Буковинського державного медичного університету, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Чернівецького обласного центру соціально-психологічної допомоги. У співпраці з МОМ заплановані ремонтні роботи з урахуванням потреб людей старшого віку та людей з інвалідністю, облаштування допоміжних елементів доступності, освітлення приміщень будівлі та прилеглої території, створення дитячих зон або спільних просторів – у приміщеннях чи на відкритому повітрі", - повідомили в ОВА.
До теми:
У Чернівцях у студентському гуртожитку облаштують житло для переселенців із Маріуполя - фото
У Чернівцях для переселенців збудують дві багатоповерхівки: Євросоюз виділив 10,5 мільйона євро
Редактор: Євгеній Пірожков
16-09-2024, 15:15