русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 серпня 2024 15:11 

Розбиті санвузли та таргани: ректор ЧНУ розповів, коли і як проведуть ремонти у гуртожитках

підтримай автора: оригінал
5
4.1k
0
Фото: МА АСС, ілюстративне
У вищому навчальному закладі кажуть, що докладають усіх зусиль, щоб покращити умови проживання студентів у студмістечку.
Умови проживання студентів в гуртожитках дійсно не найкращі, але точно і не найгірші, переконаний ректор ЧНУ ім. Юрія Федьковича Руслан Білоскурський.
Як розповів у інтерв'ю МА АСС новий очільник вишу, адміністрація докладає зусиль для того, щоб покращувати та підтримувати умови на скільки це можливо:
«Щодо тарганів – влітку була проведена дезінсекція, що дало певні результати. Друге – покращуємо умови, щоб студенти були з гарячою водою, проводимо ремонт душових. Зараз в гуртожитку №2 відбувається капітальний ремонт, повна заміна душових кімнат, тобто ми не робимо косметичні заміни, а повністю оновлюємо все, заново проводимо ізоляцію, облаштовуємо належну витяжку. У всіх гуртожитках створено, оновлено теплопункти, які забезпечують стабільну температуру подачі теплоносія в зимовий період на 1-5 поверхи. Це суттєвий крок. Практично в усіх гуртожитках ми оновили сантехніку у санвузлах».
Руслан Білоскурський наголосив на тому, що і самі студенти мають дбати про порядок.
Ремонтні роботи у студмістечку, за словами ректора, проводяться постійно, зупинятись з цим у виші не планують.