русский корабльнахуй
 
Чернівці  16 вересня 2024 10:00 

У Чернівцях поліція прийшла з перевіркою у заклад, що працював після 22:00 - за злісну непокору затримали двох чоловіків

підтримай автора: оригінал
3
2.2k
0
Стоп-кадр з відео
Вночі 14 вересня у Чернівцях правоохоронці виявили, що один із місцевих ресторанів працював після 22:00, що порушує правила режиму роботи.
Під час перевірки та документування правопорушення, адміністрація закладу та декілька відвідувачів відмовилися виконувати законні вимоги правоохоронців, повідомляють у Відділі комунікації поліції у Чернівецькій області, пише Медіа агентство АСС.
Двоє чоловіків, віком 51 та 52 роки, не пред’явили поліцейським документи, що засвідчують особу, та почали себе агресивно поводити.
Тому чоловіків затримали адміністративному порядку та передали до місцевого ТЦК і СП для перевірки, зазначили у Головному управлінні Національної поліції у Чернівецькій області. Також на них склали адмінматеріали про вчинення правопорушення за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.
Своєю чергою на власників закладу склали протокол про вчинення адмінправопорушення, передбаченого ст. 155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.