русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  12 вересня 2024 15:59 

Звання «Почесний громадянин Чернівців» присвоять благодійниці та загиблому військовому

підтримай автора: оригінал
4
1.1k
0
Двом відомим чернівчанам планують присвоїти звання "Почесний громадянин міста Чернівців" - за особливі заслуги перед Чернівецькою громадою та з нагоди 616 річниці Дня міста. На жаль, одному із них посмертно.
Відповідний проєкт рішення розгляне сесія міськради, пише molbuk.ua
Зокрема, звання “Почесний громадянин міста Чернівців” присвоять Левченко Марті Петрівні – голові благодійної організації "Благодійний фонд "Місто добра".
А також Сірману Дмитру Онуфрійовичу (посмертно) – краєзнавцю, громадському діячу, депутату багатьох скликань Чернівецької міської ради, військовослужбовцю, який героїчно загинув під Синьківкою на Куп’янському напрямку, захищаючи незалежність та суверенітет України.
Звання “Почесний громадянин міста Чернівців” є найвищою нагородою Чернівецької міської ради.
Звання присвоюється громадянам України та іноземним громадянам, які проживають або проживали в місті Чернівцях, за особливі заслуги перед територіальною громадою міста, вагомий особистий внесок у розвиток економіки, освіти, науки, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту, за активну благодійну, культурно-просвітницьку, громадську та іншу діяльність, що сприяє популяризації Чернівців в Україні та на міжнародній арені.
Редактор: Галина Олійник
12-09-2024, 15:59