русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  05 жовтня 2024 17:57 

Звання "Почесний громадянин Чернівців" присвоїли благодійниці та загиблому військовому

підтримай автора: оригінал
9
3.1k
0
Сьогодні, 5 жовтня, з нагоди 616 річниці Дня міста звання "Почесний громадянин Чернівців" надали благодійниці Марті Левченко та посмертно військовику Дмитру Сірману.
Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua
Звання “Почесний громадянин міста Чернівців” присвоїли Левченко Марті Петрівні – голові благодійної організації "Благодійний фонд "Місто добра".
А також Сірману Дмитру Онуфрійовичу (посмертно) – краєзнавцю, громадському діячу, депутату багатьох скликань Чернівецької міської ради, військовослужбовцю, який героїчно загинув під Синьківкою на Куп’янському напрямку, захищаючи незалежність та суверенітет України
Звання "Почесний громадянин міста Чернівців" є найвищою нагородою Чернівецької міської ради.
Звання присвоюється громадянам України та іноземним громадянам, які проживають або проживали в місті Чернівцях, за особливі заслуги перед територіальною громадою міста, вагомий особистий внесок у розвиток економіки, освіти, науки, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту, за активну благодійну, культурно-просвітницьку, громадську та іншу діяльність, що сприяє популяризації Чернівців в Україні та на міжнародній арені.
Раніше ми писали, що 5 жовтня, у Чернівцях у кіномистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбулося урочисте відкриття до Дня міста.
Редактор: Ангеліна Петльована
5-10-2024, 17:57