русский корабльнахуй
 
Чернівці  12 вересня 2024 15:03 

Міська рада Чернівців розірвала угоду з фірмою, яка встановлює валідатори у громадському транспорті

підтримай автора: оригінал
5
794
0
Причини такого рішення та з ким міська рада буде працювати надалі - читайте у публікації МА АСС.
Як розповів МА АСС Ігор Крохмаль, заступник міського голови Чернівців, міська рада 10 вересня розірвала угоду із фірмою «Айк'ю тікет - IQ ticket», яка займається встановленням валідаторів у громадському транспорті.
За словами посадовця, угоду з фірмою розірвали через невиконання умов договору, а точніше через невиконання роботи в терміни:
«Були зобов'язання у фірми, вони отримали 50% оплати за валідатори. Розірвали угоду через те, що умови конкурсу не витримані. В червні мало бути завершене впровадження, сьогодні вже середина вересня, а впровадження немає. Це договірні умови. Вони не витримані, тому таке рішення й було прийнято».
Ігор Крохмаль зазначив, що підприємство мало б завершити обсяг робіт, який відповідає 50% оплати. А решту встановлюватиме Чернівецьке тролейбусне управління. Що стосується приватних перевізників - у них укладені угоди з «Айк'ю тікет» на 100% оплати.
«Якщо працівники фірми виконають роботу, за яку їм проплатили аванс, далі встановлюватимуть вони. Якщо фірма відмовиться або в неї не буде виходити це довести до кінця, то далі це може робити ЧТУ. Тролейбусне управління має всі ресурси для цього, адже робило це весь попередній 2023 рік», - зазначив Ігор Крохмаль.