Яєчня зазвичай передбачає перемішування або збивання яєць з приготуванням на повільному вогні. Найчастіше туди додають цибулю, вершки, сир та навіть сметану.
Як пише Express, найкраща яєчня має кремовий, ніжний смак і подається з тостами та хрустким беконом. Редактор видання завжди готувала цю страву з вершковим маслом та молоком, однак спробувала це зробити з неочікуваним інгредієнтом - майонезом. Тепер, вона зазначає, по-іншому яєчню готувати не буде.
За її словами, додавання майонезу робить цю яєчню надзвичайно кремовою та додає неймовірної насиченості. Щоб спробувати цю страву, потрібно взяти:
майонез - 1 ст.л;
яйця - 2-4 шт.;
молоко - 2 ст.л;
сіль та перець - на смак;
вершкове масло або олія - 1,5 ст.л
Почніть зі збивання яєць і молока в мисці. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні перед тим, як додати масло. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло.
Додайте яйця в сковорідку і почніть часто помішувати лопаткою. Коли суміш почне густішати, додайте майонез і продовжуйте змішувати до однорідності. На цьому етапі потрібно приправити.
Продовжуйте помішувати, поки яйця не досягнуть бажаної консистенції - вони можуть більш пухкими та ніжними, або більш щільними та підсмаженими. Подавайте окремо або на тостах з хрустким беконом.
Редактор: Євгеній Пірожков
9-09-2024, 00:15