русский корабльнахуй
 
Новини  08 вересня 2024 20:10 

У Тернополі чоловік з відстрочкою від мобілізації вибив двері ТЦК, бо хотів приєднатися до ЗСУ

підтримай автора: оригінал
7
735
0
П'яний чоловік порізався об розбите скло
У Тернополі військовослужбовці обласного ТЦК та СП надали допомогу чоловіку, який у стані алкогольного сп’яніння намагався мобілізуватися до ЗСУ та розбив двері, намагаючись потрапити у приміщення ТЦК.
Про це повідомили у пресслужбі Тернопільського ОТЦК.
За даними військовослужбовців, 7 вересня приблизно о 20:00 п’яний чоловік, який мав відстрочку від мобілізації, захотів піти на службу до ЗСУ та намагався увірватися на територію ТЦК в «особистий агресивний спосіб».
«Він, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки, – спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути всередину адміністративного приміщення.
Громадянин, застосовуючи фізичну силу, розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото-різані рани на руці від розбитого скла», – повідомили у пресслужбі ТЦК.
Військовослужбовці ТЦК надали чоловіку медичну допомогу та викликали лікарів. Наразі правоохоронці, які прибули на місце події, проводять перевірки, за результатами яких вживатимуть заходів щодо чоловіка.