русский корабльнахуй
 
Технологічно  06 вересня 2024 03:10 

Функція швидкого пошуку музики з’явиться на Android-смартфонах

підтримай автора: оригінал
6
567
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Google вдосконалила свою функцію швидкого пошуку Circle to Search. Тепер вона дозволяє шукати не тільки текст і зображення, а й пісні.
Функція Google Circle to Search, яку було презентовано на початку року, дозволяє користувачам здійснювати пошук, просто роблячи такі жести, як обведення, виділення, креслення або натискання на екрані. З останнім оновленням операційна система отримає ще один інструмент для Google Circle to Search, повідомляється у блозі Google, пише МА АСС з посиланням на nv.ua.
Ця функція тепер дозволятиме користувачам Android шукати пісні без необхідності відкривати сторонні програми, такі як Shazam. Для цього досить буде активувати Circle to Search, утримуючи кнопку «Домашня сторінка» або панель навігації, натиснути спеціальну кнопку і дати телефону прослухати музику, яка відтворюється з телефону або через динаміки десь поблизу. Коли пісню буде ідентифіковано, користувач, крім відображення назви треку та виконавця, також побачить посилання на трек на YouTube.
Функція надійде разом з Android 15. Напередодні Google повідомила, що оновлення до Android 15 буде доступне для підтримуваних пристроїв Pixel найближчими тижнями. Далі оновлення отримуватимуть інші смартфони.