русский корабльнахуй
 
Новини  04 вересня 2024 18:30 

Перед судом постане буковинка за підробку документів і вчинення шахрайства

підтримай автора: оригінал
4
-
-
35-річна чернівчанка сфальсифікувала технічний паспорт на земельну ділянку по одній із вулиць обласного центру та внесла неправдиві дані про прибудову на приватизацію в опис нерухомого майна. Наразі поліціянти зібрали беззаперечні докази вчинення жінкою кримінальних правопорушень. Відповідно до чинного законодавства, фігурантці загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час досудового розслідування співробітники відділення №3 (Глибока) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 35-річна жителька обласного центру підробила документи щодо власності на користування земельною ділянкою.
Зокрема, у технічному паспорті на будинок були внесені неправдиві відомості щодо площі. За допомогою фальшивих документів фігурантка шахрайським шляхом намагалася привласнити суміжну територію, призначену для ведення садівництва, та надала відповідні документи на підпис державному реєстратору, однак була викрита правоохоронцями.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігурантки скерували до суду.
Буковинці інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:
– ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів);
– ч. 3 ст. 190 (Шахрайство);
– ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) Кримінального кодексу України.