русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  01 серпня 2024 18:40 

Хотів поїхати за кордон та не вдалося: на Буковині затримали чоловіка з липовими документами

підтримай автора: оригінал
14
1.2k
0
Перед судом постане житель Чернівецького району, обвинувачений у підробці документа та його використанні, слідчі поліції завершили розслідування.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Буковинець підробив акт встановлення догляду за дружиною та намагався з фальшивим документом виїхати за кордон. Поліцейські зібрали беззаперечні докази вчинення чоловіком кримінальних правопорушень.
13 липня цього року на контрольно-пропускному пункті "Красноїльськ", під час проходження митного контролю, 48-річний місцевий житель пред’явив для перевірки начальнику групи паспортного контролю Державної прикордонної служби документ з ознаками підробки.
Під час досудового розслідування співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чоловік підробив акт встановлення постійного догляду за дружиною, а в подальшому використав його для безперешкодного перетину державного кордону.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду.
Буковинцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Редактор: Анна Семьонова
1-08-2024, 18:40