русский корабльнахуй
 
Чернівці  01 вересня 2024 14:21 

На Буковині функціонує Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

підтримай автора: оригінал
8
849
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Спеціалізований Центр, основними напрямками роботи якого є розшук людей, з якими немає зв'язку, які могли загинути або потрапити в полон внаслідок воєнних дій рф, створили на базі Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області.
З початку повномасштабного вторгнення окупантів на територію України десятки тисяч людей вважаються безвісти зниклими. Частина з них - за особливих обставин.
На Буковині функціонує Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
«Там громадяни можуть проконсультуватись із фахівцями, отримати інформацію щодо алгоритму та порядку дій, подати заяву про безвісне зникнення близької людини і надати інформацію, що сприятиме встановлення її місцеперебування», - розповів заступник начальника Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Сергій Бузумурга.
До складу Центру з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, входять працівники Слідчого управління поліції Буковини, оперативники Управління карного розшуку, спеціалісти-криміналісти та кіберполіцейські.
Також Сергій Бузумурга зазначив, що у спеціалізованому Центрі кровні родичі зниклих громадян можуть здати біологічні зразки для проведення спеціальних експертиз з метою визначення ДНК-профілю зниклих та їх майбутньої ідентифікації. Результати експертиз поміщаються до Електронного реєстру генетичної інформації людини (ЕРГІЛ).
Прийом громадян здійснюється щовівторка з 10:00 до 13:00 години в приміщенні Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Небесної Сотні 2-Г, кабінет № 325.
Також близькі та родичі зниклих за особливих обставин зможуть отримати необхідну консультацію та за номером телефону: +380956759370.