русский корабльнахуй
 
Останні новини  01 вересня 2024 13:24 

Виїжджали з України під виглядом доглядальників за важкохворими - на Буковині викрили злочинне угруповання

підтримай автора: оригінал
11
-
0
Чернівецька обласна прокуратура повідомляє про те, що в області чоловік організував схему незаконного збагачення, пов’язану з нелегальним виїздом військовозобов'язаних чоловіків за кордон. Їх викрили.
За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури організатору та двом учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 3 ст. 332 КК України).
33-річний житель Чернівецької області організував схему незаконного збагачення, пов’язану з нелегальним виїздом військовозобов'язаних чоловіків за кордон. До своєї "схеми" він залучив ще двох місцевих жителів.
Підозрювані у період воєнного стану пропонували чоловікам призовного віку виїхати за кордон як «опікуни важкохворих родичів». Вартість пакета документів для одного військовозобов’язаного сягала 7 000 євро. Отримані кошти за незаконне переправлення через держкордон України розподіляли між учасниками організованої групи.
Затримання злочинців
Чернівцька обласна прокуратура
Затримання злочинців
Чернівцька обласна прокуратура
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Наразі слідство встановило причетність підозрюваних до незаконного переправлення 10 військовозобов’язаних за кордон.
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber