русский корабльнахуй
 
Персоналії  31 серпня 2024 17:24 

Доцент кафедри математичного аналізу ЧНУ Тарас Звоздецький, який добровольцем воює на фронті, отримав нагороду від Голови Чернівецької обласної ради

підтримай автора: оригінал
8
9.5k
1
На фронті, де українські воїни щодня захищають незалежність країни, Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив почесну нагороду Тарасу Звоздецькому.
За сумлінне виконання службових обов'язків, військову дисципліну, захист державного суверенітету і територіальної цілісності України нагрудним знаком "НЕЗЛАМНІ" нагороджено Тараса Звоздецького, доцента кафедри математичного аналізу. Почесну нагороду нашому захиснику вручив Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко в День Незалежності України.
Пишаємося Тарасом Івановичем і дякуємо за гідний приклад відданості та патріотизму, за відвагу, мужність та за кожен новий день! Нехай Господь оберігає Вас, йдеться на сайті математичного факультету ЧНУ.
До війни Тарас Звоздецький працював доцентом кафедри математичного аналізу та відповідальним секретарем Приймальної комісії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Про це повідомляє сайт ЧНУ.
З початком повномасштабного вторгнення він та десятки інших співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича добровільно долучилися до лав Збройних Сил України, проявивши себе як відважні воїни, віддані захисту рідної землі.
Минулого року в рамках проєкту "Герої серед нас" інформагенти відділу комунікацій та брендингу університету записали відеоінтерв'ю з Тарасом Звоздецьким. У ньому він поділився своїми враженнями та досвідом служби.
Переглянути випуск можна тут:
Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення багато випускників, співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича приєдналися до Збройних Сил України, продовжуючи боротися за свободу та незалежність України. Своєю відданістю та мужністю наші захисники щодня наближають таку омріяну перемогу.