русский корабльнахуй
 
Новини  01 вересня 2024 18:30 

Доцент кафедри математичного аналізу ЧНУ Тарас Звоздецький отримав нагороду "Незламні"

підтримай автора: оригінал
9
911
0
Фото: Чернівецька обласна рада
Науковець служить добровольцем
За сумлінне виконання службових обов'язків, військову дисципліну, захист державного суверенітету і територіальної цілісності України нагрудним знаком "Незламні" нагороджено Тараса Звоздецького, доцента кафедри математичного аналізу.
Про це інформують сайти математичного факультету ЧНУ та Чернівецького національного університету.
До війни Тарас Іванович працював доцентом кафедри математичного аналізу та відповідальним секретарем Приймальної комісії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
З початком повномасштабного вторгнення він та десятки інших співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича добровільно долучилися до лав Збройних Сил України, проявивши себе як відважні воїни, віддані захисту рідної землі.
Минулого року в рамках проєкту "Герої серед нас" інформагенти відділу комунікацій та брендингу університету записали відеоінтерв'ю з Тарасом Звоздецьким. У ньому він поділився своїми враженнями та досвідом служби. Переглянути випуск можна за посиланням.
Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення багато випускників, співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича приєдналися до Збройних Сил України, продовжуючи боротися за свободу та незалежність України. Своєю відданістю та мужністю наші захисники щодня наближають таку омріяну перемогу.