русский корабльнахуй
 
Новини  31 серпня 2024 13:01 

У Чернівцях на вулиці Петращука встановлять обмежувачі швидкості

підтримай автора: оригінал
8
662
0
Місцеві мешканці часто скаржаться на створення водіями аварійних ситуацій У Чернівцях на вулиці Петращука, (колишня Суворова), встановлять обмежувачі швидкості. Місцеві мешканці часто скаржаться на перевищення швидкості водіями і створення аварійних ситуацій.
Про це повідомив депутат міської радм Андрій Шалєєв.
"Багато звернень щодо перевищення швидкості машин і створення аварійних ситуацій на вул.О.Петращука (кол.Суворова).
Сьогодні виступив на сесії щодо встановлення на цій вулиці обмежувачів швидкості (так звані лежачі поліцейські або берлінська подушка).
Депутатським корпусом Чернівецької міської ради проголосовано доручення Департаменту інфраструктури і благоустрою встановити дане обладнання для безпеки мешканців", - зазначив обранець.
На відміну від класичних «лежачих поліцейських», «берлінські подушки» викладають не по всій ширині дорожнього покриття, а з проміжками між ними. Відстань між цими проміжками створена таким чином, щоб легкове авто заїжджало на підвищення тільки однією стороною. Вантажівки з ширшою колісною базою та двоколісний транспорт рухатиметься без обмежень.
Також, на противагу «лежачим поліцейським», подушка не створює такого навантаження на підвіску автомобіля, вона є комфортнішою для водіїв і пасажирів.