русский корабльнахуй
 
Новини  29 серпня 2024 16:41 

Побив сусіда: на Буковині судитимуть молодика за хуліганство

підтримай автора: оригінал
6
482
0
П'яний чоловік палицею побив господаря будинку, до якого нападник прийшов у гості
Слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази протиправних дій 32-річного буковинця, який 15 травня цього року, наніс тілесні ушкодження середньої тяжкості 65-річному чоловікові. Поліцейські за цим фактом завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження до суду для розгляду.
Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час досудового розслідування співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції встановили, що того вечора 32-річний житель села Владична, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, навідався в гості до сусідів. 65-річний власник помешкання повідомив, що наразі його сина немає вдома та попросив гостя піти. Чоловік агресивно сприйняв прохання господаря і почав ображати його нецензурною лайкою, а в подальшому взяв до рук дерев’яну палицю та побив пенсіонера.
Згідно із висновком експерта травми спричинені буковинцю відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеня важкості, які призвели до тривалого розладу здоров’я.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом відносно зловмисника до суду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.