русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  03 червня 2024 12:39 

На Буковині судитимуть 44-річного чоловіка, який стріляв у свого сусіда

підтримай автора: оригінал
20
1k
0
На Буковині судитимуть 44-річного чоловіка, який поранив сусіда із невідомого предмету та втік з місця події. Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
У лютому на спецлінію "102" надійшло повідомлення від 44-річного жителя села Годилів. Заявник розповів про те, що неподалік місцевого магазину, під час розпивання спиртних напоїв між ним та його сусідом раптово виникла суперечка. У результаті конфлікту товариш здійснив у нього кілька пострілів з невідомого предмету, схожого на пістолет та втік. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні для надання необхідної допомоги.
На місці інциденту правоохоронці здійснили першочергові поліцейські заходи та по "гарячих слідах" розшукали чоловіка, причетного до хуліганських дій.
Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Згідно із санкцією статті, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.
За місцем проживання фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили предмет, ззовні схожий на пістолет, та набої до нього.
Результати експертизи, проведеної Чернівецьким науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України, засвідчили, що вилучений предмет є дев’ятизарядним револьвером "Ekol Viper 3".
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Редактор: Алісія Давид
3-06-2024, 12:39