русский корабльнахуй
 
новини  29 серпня 2024 15:25 

Вибираємо жіночу сумку: топ сучасних брендів, аксесуари яких вдало доповнять будь-який образ*

підтримай автора: оригінал
4
523
0
* Реклама
Гарна сумка – є однією з найважливіших деталей образу. Вдало підібраний аксесуар допоможе розставити акценти. А якщо він ще й відповідає сучасним трендам, то взагалі зробить власницю іконою стилю. Саме тому жінки приділяють вибору сумочки велику увагу і мріють про брендові аксесуари. Звісно, Birkin далеко не всім вдається купити, але і серед сучасних виробників є компанії чиї сумочки вже вважаються культовими і розцінюються як інвестиція. І поки вони доступні, тому не треба чекати роки, поки підійде черга купити. Головне – знати, сумки яких брендів модна обрати в якості головної родзинки образу.
Топ-5 сучасних виробників сумок
Сумочки для жінок випускаються у великому різноманітті моделей. Вони є різних кольорів, розмірів, типів крою. Але перш за все всі ми звертаємо увагу на бренд. Причому багато жінок не ганяються за Chanel чи Louis Vuitton, оскільки аксесуари цих брендів давно стали поширеними і з ними складно бути унікальною. Виділити посеред натовпу та підкреслити індивідуальність допоможуть сумочки від сучасних брендів, які тільки набувають популярності і ще не зустрічаються на кожній пересічній модниці. До таких належать аксесуари наступних виробників:
  • Ganni.
  • DeMellier.
  • AnineBing.
  • Neous.
  • LittleLiffner.
  • Розглянемо детальніше, що це за бренди та які риси властиві для їхньої продукції. Так буде легше вибирати сумки жіночі.
    Сумки Ganni: для любителів сучасного дизайну
    Цей виробник відомий експериментами. Сумки Ganni мають сучасний дизайн, в якому відтворюються актуальні тенденції з крапелькою оригінальності. Загалом, аксесуари бренду є унікальними і характеризуються високою якістю. Ці риси швидко зробити компанію відомою по всьому світу.
    Відрізняє Ganni і вміння вдосконалювати та модернізувати сумки в класичному стилі. Завдяки цьому вони виходять яскравими, незвичайними і універсальними. Купити сумочки можна і на повсякдення і на вихід.
    DeMellier: поєднання етичних принципів та екологічних матеріалів
    Цей бренд підійде жінкам, для яких принциповим є питання етики. DeMellier використовує високоякісні штучні матеріали, що робить їх сумочки підходящими навіть для веганів. При цьому характерною рисою є невибагливий дизайн, від чого аксесуари бренда чудово підходять до образів в будь-якому стилі.
    AnineBing: ідеальні сумки для повсякдення
    Цей бренд родом з Лос-Анджелесу. А де, як не в ЛА цінують поєднання практичності, комфорту та якості? Тож сумки AnineBing дійсно відповідають всім цим вимогам.
    Аксесуари бренду добре підходять для повсякденного носіння. Вони зручні, мають елегантний дизайн з ненав’язливими деталями. Загалом, це ідеальний варіант для тих, хто шукає прості, але виразні аксесуари.
    Neous: мінімалізм в кожній рисі
    Цей сучасний британський бренд займається виробництвом як сумок, так і взуття. Причому сумки Neous виготовляються вручну на фабриках в Італії з місцевої шкіри. За натхнення приймають сучасне мистецтво. Але при цьому характерною рисою аксесуарів Neous є мінімалізм.
    Сумочки бренду виконані в лаконічному дизайні, виглядають елегантно і стримано. Але за рахунок якості вони точно не залишаться непомітними в образі.
    LittleLiffner: дизайн зі скандинавською філософією
    Сумки цього бренду теж приваблюють лаконічним оформленням, але мають при цьому певні деталі, які надають їм індивідуальності.
    В основі оформлення аксесуарів бренду LittleLiffner лежить скандинавська філософія, яка уособлює коріння виробників. Це виражається в деталях, які використовуються при виробництві сумок. Дизайн хоч і не яскравий, але не нудний. Для нього притаманні грайливі деталі, якісна фурнітура та скульптурні форми.
    Як бачимо, сучасна мода багата на цікаві бренди, тож вибрати сумочку, яка б ідеально доповнила вбрання не проблема. Причому, підібрати аксесуар можна для будь-якого образу, хоч повсякденного, хоч ділового, хоч святкового.
    Редактор: Марія Фернюк
    29-08-2024, 15:25