русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  28 серпня 2024 12:57 

На Буковині судитимуть чоловіка, який незаконно зберігав наркотики

підтримай автора: оригінал
5
653
0
На Буковині дізнавачі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який незаконно зберігав психотропну речовину.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
На початку серпня цього року співробітники Чернівецького райуправління поліції викрили буковинця, причетного до наркозлочину. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі.
Під час досудового розслідування було встановлено, що 27-річний житель села Черепківці Чернівецького району незаконно зберігав при собі зіп-пакет з речовиною, схожою на наркотичну.
Поліцейські вилучили речові докази та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертиз. За результатами досліджень було встановлено, що вилучена речовина містить особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонено.
Досудове розслідування під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершено, і обвинувальний акт щодо буковинця направлено до суду. Чоловіку інкримінують кримінальний проступок, передбачений ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Редактор: Алісія Давид
28-08-2024, 12:57