русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  29 липня 2024 11:46 

Незаконно зберігав наркотики: на Буковині викрили 32-річного чернівчанина

підтримай автора: оригінал
15
872
0
Слідчі поліції Буковини повідомили про підозру чоловіку у незаконному зберіганні наркотиків
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Правоохоронці викрили 32-річного жителя міста Чернівців, який незаконно придбав та зберігав при собі психотропну речовину для власного вживання. Відповідно до санкції статті буковинцю загрожує до трьох років позбавлення волі.
У червні цього року на одній із вулиць обласного центру співробітники Чернівецького райуправління поліції, для перевірки документів, зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поліцейських заходів, правоохоронці виявили у 32-річного місцевого жителя прозорий поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, схожою на наркотики.
Поліцейські з’ясували, що чоловік незаконно придбав і зберігав наркотики для власного вживання. Крім того, фігурант вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності та був засуджений за вчинення аналогічного правопорушення.
Працівники поліції вилучили згорток з речовиною та відправили на проведення експертизи. За результатами дослідження вилучена речовина містить в своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якого обмежено в Україні.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.
Редактор: Аліна Книжник
29-07-2024, 11:46