русский корабльнахуй
 
Новини  27 серпня 2024 15:28 

У Чернівцях судитимуть буковинця за продаж контрафактних сигарет

підтримай автора: оригінал
10
401
0
У чоловіка вилучили товару на майже 100 тисяч гривень У Чернівцях судитимуть буковинця, який організував продаж тютюнових виробів та електронних сигарет без марок акцизного податку. Справу скеровано до суду.
Про це інформують Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області
Слідством встановлено, що чоловік у власному магазині разом із підакцизними товарами, на продаж яких мав дозвіл, продавав контрафактні тютюнові вироби та електронні сигарети без марок акцизного податку.
У результаті обшуків працівники ТУ БЕБ у Чернівецькій області вилучили 138 пачок тютюнових виробів та 79 одиниць електронних сигарет на майже 100 тис. грн.
Відповідно до висновку фізико-хімічного дослідження вилучених зразків підакцизні вироби не відповідали вимогам Державних стандартів України.
Наразі буковинцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут незаконно виготовлених тютюнових виробів та інших підакцизних товарів).
Обвинувальний акт скеровано до суду.
Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області. Процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.